Egyéni konzultáció

Egyéni konzultációk és gyakorlati oktatások a következő témákban: gyerek- és családfotózás, kültéri és beltéri fotózás, lifestyle fotózás. Minden esetben telefonos konzultáció után adok árajánlatot az egyéni oktatásokra. Árak: több órás csomagajánlat választása esetén 15.000 Ft/órától.

Ha szeretnél ajánlatot kérni, kérlek, töltsd ki a formot!

Online oktatóanyag

Ihász Ingrid kolléganőmmel közösen jelenleg kettő kurzust kínálunk a családi fotózás témakörében.

Itt tudod megnézni a részleteket és megrendelni a kurzusokat:

- 1. #kattanjki családi fotózás online tanfolyam

- 2. #kattanjki családi fotózás online tanfolyam

 

Ha a Photoshop vagy a Lightroom világa érdekel, jó szívvel ajánlom Ingrid egyedülálló, nagyon alapos és részletes kurzusait. Ha pedig a marketing a mumusod, a Marketing Kávé előfizetés lesz a neked való kurzus!

Ha kérdésed van, kérlek, írd meg nekem itt!

Workshop

Várhatóan 2022 tavaszán érkezik a Családfotós Miniworkshop. Részletek hamarosan.

Ihász Ingriddel közös workshopjainkra eddig nagyon jó visszajelzéseket kaptunk, íme egy korábbi résztvevő részletes ajánlója:

 

" Ingrid és Aljona remek párost alkotva és egymást kiegészítve egy igazán színvonalas gyakorlat orientált képzést tartottak. Az elméleti anyag hasznos és lényegre törő volt. A gyakorlatok kitűnően választott stúdió és kültéri helyszínen történtek, ahol folyamatos instruálás és segítség mellett mindenki kipróbálhatta magát éles körülmények között is.  A kép értékelések sokat segítettek a stílusirányzat és látásmód jobb megismerésében, az utómunkák során pedig számos olyan praktikát és megoldást láthattunk, amik a hatékonyabb munkafolyamatot támogathatják a jobb végeredmény elérése mellett.

Összességében egy jól felépített, tematikájában átgondolt és profin kivitelezett workshopon volt szerencsém részt venni, ahonnan kézzel fogható tippekkel, trükkökkel és rengeteg gyakorlati tapasztalattal távoztam. Ajánlom bárkinek, aki érdeklődik a családi fotózás rejtelmei iránt!"

Kabai András