4 + 1 alapszabály, amit mindig betartok az újszülött fotózások során


Sok anyukában felmerülhet a kérdés, hogy a fotósok milyen gyakran mossák a fotózáshoz használt takarókat, wrapokat. Őszintén, bennem ez a kérdés merült volna fel elsőként frissen szült anyukaként. 😊
Amikor picike volt a kisfiam, nagyon nagy gondot fordítottam arra, hogy minden tiszta legyen, magas hőfokon mostam, vasaltam a kis ruhácskáit. Ez azóta már megváltozott, a fordulópont akkor volt, amikor a homok és a kavicsok lettek a kedvenc ételei. 😊
Visszatérve a fotózáshoz, mivel nekem nagyon kényes téma volt a tisztaság friss anyukaként, így nagyon nagy gondossággal készülök minden újszülött fotózásra.
 

1. Mindig tiszta, mosott, szárítógépben, magas hőmérsékleten szárított takarókkal, wrapokkal érkezem hozzátok. Ha kényes anyagból készült kiegészítőt viszek, azt babaruhákhoz való fertőtlenítő mosószerrel mosom.


2. Miután megérkeztem, és az eszközeimet bepakoltam hozzátok, az első dolgom az, hogy elmegyek kezet mosni.


3. Mindig viszek frissen mosott váltóruhát, nem az utcai ruhámban veszem az ölembe a babátokat.


4. A kamerámat és a telefonomat mindig áttörlöm egy fertőtlenítőkendővel.


+1. Ha én, vagy a kisfiam beteg, inkább nem megyek el fotózni. Attól függően, milyen súlyos a helyzet, vagy keresünk egy másik időpontot, vagy ajánlok valaki mást, aki el tud menni helyettem. Úgy gondolom, hogy a baba egészsége az első, ezért jobb elővigyázatosnak lenni.

 

Az újszülött fotóimat itt tudod megnézni: http://www.axxaphoto.com/ujszulott

Az újszülött fotózások árait itt tudod megnézni: https://axxaphoto.com/ujszulott-arak